This Japanese house was lovingly designed to nurture a creative family | Remarkable Living

Built in 2014, the two-building residence was purpose built to nurture the various endeavours of Japanese architect Hitoshi Saruta’s family. The design of the house is strongly inspired by his childhood experiences and memories of Matsumoto, where he grew up. In a nod to traditional Japanese architecture, Saruta used moveable shoji screens as a design element in the living area, where they also function as a room divider to diffuse and soften the natural light streaming into the space.

Read more: https://cna.asia/3DzjYwa

Subscribe to our channel here: https://cna.asia/youtubesub

Subscribe to our news service on Telegram: https://cna.asia/telegram

Follow us:
CNA: https://cna.asia
CNA Lifestyle: http://www.cnalifestyle.com
Facebook: https://www.facebook.com/channelnewsasia
Instagram: https://www.instagram.com/channelnewsasia
Twitter: https://www.twitter.com/channelnewsasia

You May Also Like